Αναλαμβανουμε

Το γραφείο αναλαμβάνει όλο το φάσμα των εργασιών που αφορούν τα πεδία της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού χώρου, τοπίου και αντικειμένου.

Ο αρχιτεκτονικός τομέας αναλαμβάνει κυρίως τη σύνθεση και μελέτη κτηρίων κατοικιών, συγκροτημάτων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, εσωτερικών χώρων και αντικειμένων-επίπλων.

Το εύρος των μελετών είναι μεγάλο: περιλαμβάνει από την προμελέτη, την έκδοση οικοδομικής άδειας, την οριστική μελέτη καθώς και τη μελέτη εφαρμογής, μέχρι την επίλυση όλων των αρχιτεκτονικών λεπτομερειών που συνθέτουν το έργο. Επιπρόσθετα, το γραφείο αναλαμβάνει ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Η αρχιτεκτονική τοπίου, στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με το κτίσμα και τις συνθετικές αρχές που το ορίζουν, αποτελεί παράλληλη ενασχόληση του γραφείου.

  • Our-company
  • Detached house with swimming pool Scroponeria - Eleni Gkini
  • Private country house Evia - Eleni Gkini
  • living life store Chalkida - Eleni Gkini
  • Detached house with swimming pool Scroponeria - Eleni Gkini

Ειδικευομαστε

Ειδικευόμαστε στην αρχιτεκτονική σύνθεση μιας ανθρωποκεντρικής σχεδίασης κτηρίων, δίνοντας προτεραιότητα στον δημιουργικό συνδυασμό νέων και καινοτόμων υλικών. Αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως πέργκολες, στέγαστρα, κλίμακες, συστήματα σκίασης, έπιπλα και στοιχεία εσωτερικών χώρων κατασκευάζονται με έμφαση στη λεπτομέρεια και την αρτιότητα της κατασκευής, αποδίδοντας με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο την αρχική αρχιτεκτονική σύνθεση.

Construction of three story house Politika Evia - Eleni Gkini

Υπηρεσιες

Δημιουργούμε λιτούς και σύγχρονους χώρους, με χαρακτήρα, και υλοποιούμε σχεδιαστικά ισχυρές και καινοτόμες ιδέες. Σε κάθε έργο, επιδιώκουμε πρωτίστως την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Με εφόδιο την πολυετή πείρα στην αρχιτεκτονική πρακτική, την επίβλεψη έργων και την οργάνωση κατασκευής κτηρίων, χρησιμοποιούμε υλικά νέας τεχνολογίας, και αναζητούμε καινοτόμες φόρμες που προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες. Σε συνεργασία με άλλους αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και επαγγελματίες, διευρύνουμε τις δυνατότητες του γραφείου διαμορφώνοντας νέα πρότυπα σχεδιασμού.

Με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, επεξεργαζόμαστε και διαμορφώνουμε τον αρχιτεκτονικό χώρο με τον πλέον λειτουργικό τρόπο. Ζητούμενο πάντα, η υψηλή αισθητική στην υπηρεσία μιας νέας ποιότητας ζωής. Στοιχεία όπως το φως, το τοπίο, οι ημιυπαίθριοι και οι υπαίθριοι χώροι (αυλές), τα όρια μεταξύ κλειστών και ανοιχτών χώρων αποτελούν σημαντικά στοιχεία προς διερεύνηση για τη δομή του αρχιτεκτονικού χώρου.

our-company

MEET THE TEAM

Eleni Gkini

ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΝΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

Η Ελένη Γκίνη γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π., από το οποίο αποφοίτησε το 1996. Συνεργάστηκε με το αρχιτεκτονικό γραφείο του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη από το 1996 έως το 2000. Το 2000 δημιούργησε στη Χαλκίδα το αρχιτεκτονικό γραφείο της, το οποίο υλοποιεί αρχιτεκτονικές μελέτες ιδιωτικών έργων, όπως κατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και χώρων εστίασης.
Το διάστημα από το 2012 έως το 2018 υπήρξε μέλος του τεχνικού τμήματος της εταιρείας ELVAL COLOUR (θυγατρική του ομίλου VIOHALCO), ενώ το 2016 ανέλαβε τη θέση του διευθυντή προδιαγραφών και τεχνικής υποστήριξης πελατών της εταιρείας.
Από το 2018 συνεχίζει να δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο αρχιτεκτονικό γραφείο ELENI GKINI ARCHITECTURE and Αssociates.
Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 1997.

Victoria-Papaioannou

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

INTERIOR DESIGNER

Η Βικτωρία Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Σπούδασε Φυσική στο τμήμα θετικών επιστημών του Α.Π.Θ. από όπου και αποφοίτησε το 2002. Στη συνέχεια ακολούθησε σπουδές Interior Design στον όμιλο ΑΚΤΟ Art & Design και αμέσως μετά σπούδασε αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π από όπου και αποφοίτησε το 2015. Από το 2016 έως το 2020 ασχολήθηκε με interior design και ανακαίνιση κατοικιών ενώ συνεργάστηκε με αρχιτεκτονικά γραφεία στην Αθήνα στα οποία ασχολήθηκε με αρχιτεκτονικές μελέτες ξενοδοχειακών μονάδων και κατοικιών στη νησιωτική χώρα.Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2020.

Ioanna-Anagnostopoulou

ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

3D PHOTOREALIST

Η Ιωάννα Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα Interior Design και ψηφιοποίησης εικόνων στην Parses School. Από το 2000 ασχολήθηκε με την οπτικοποίηση τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών στατικών και κινούμενων εικόνων υψηλών προδιαγραφών. Εργάστηκε σε αρχιτεκτονικά γραφεία στην Αθήνα για μελέτες πολυτελών κατοικιών σε Αθήνα, επαρχία και νήσους όπως και με αρχιτεκτονικό γραφείο για την ανακίνηση πλοίων της Blue Star ferries καθώς επίσης και το πλοίο Χριστίνα του Ωνάση.
Εργάστηκε και με την Ελληνική ομάδα του IM Pei για την μελέτη που είχε γίνει για το Μουσείο Μοντέρνας τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
Εργάζεται σε μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο της Ελλάδος για έργα σε Λονδίνο, Ελβετία κλπ και ως εξωτερικός συνεργάτης σε γραφεία αρχιτεκτονικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική.